RAZVOJ PROGRAMSKE OPREME - OUTSOURCING
V kolikor v vašem IT oddelku nimate dovolj človeških virov za izpeljavo kritično pomembnih projektov, ste deležni pritiska konkurence in težite k povečani fleksibilnosti delovanja, je za vas prava rešitev outsourcing razvoja programske opreme.

Storitev je namenjena podjetjem, ki želijo znižati stroške poslovanja tako, da prepustijo izvedbo IT projekta zunanjemu izvajalcu, sami pa se posvetijo opravilom, ki so bistvena za poslovanje. V tem primeru gre za najem storitev in "know-how" znanja podjetja PGSoft.net.

Outsourcing in razvoj programske opreme po meri je ena glavnih dejavnosti podjetja PGSoft.net. Na tem področju smo uspešno izvedli vrsto projektov za naše naročnike.

V kolikor vas zanima več podrobnosti nas lahko pokličete na tel. 04/25 11 218 vsak dan od 8-16h ali nam pišete preko elektronskega obrazca na naši spletni strani.
PRIMER IZVEDENEGA OUTSOURCING PROJEKTA
Property CRM
Naročnik: Ljubljana nepremičnine d.o.o.
Spletna stran podjetja: www.ljubljananepremicnine.si


Ker stranka na tržišču ni našla celostne rešitve, smo razvili aplikacijo za vodenje nepremičninske agencije, ki smo jo nadgradili z modulom CRM, ki omogoča stranki vpogled v dogodke za določeno nepremičnino, vodenje opravil, dogodkov, koledar, nadzor nad opravljenim delom agentov, izdelavo poročil in statistike, avtomatsko sinhronizacijo s spletno stranjo itd.
PRIMER IZVEDENEGA OUTSOURCING PROJEKTA
Webicom Manager
Naročnik: Webicom
Spletna stran podjetja: www.webicom.net

Razvili smo aplikacijo za celovito vodenje naročniških razmerij in paketov gostovanja, ki naročniku omogoča avtomatsko pošiljanje opozoril o preteku, vodenje in potrjevanje ponudb itd...
PRIMER IZVEDENEGA OUTSOURCING PROJEKTA
Airsprings 2007
Naročnik: Veyance Technologies Europe d.o.o.
Spletna stran podjetja: www.goodyearep.com

Razvili smo elektronski katalog zračnih vzmeti v tehnologiji FLASH. Katalog se distribuira na več tisoč naslovov v fizični obliki (CD/DVD) in je hkrati primeren za objavo na spletni strani.
 
     
 
(c) 2008 PGSoft.net. Vse pravice pridržane.