IZDELAVA IN OBLIKOVANJE SPLETNIH STRANI
Pri izdelavi spletne strani ni pomembno izbrati najcenejšega ponudnika temveč zanesljivega partnerja, ki vam bo na razpolago tudi, ko bo potrebno na spletni strani opraviti določene oblikovne ali tehnične spremembe.

V kolikor se odločate za postavitev ali prenovo spletnih strani, vam v podjetju PGSoft.net svetujemo in načrtujemo celostno spletno strategijo. Postavitev spletnih strani brez oglaševanja ne bo privabila vaših potencialnih kupcev. Zato vam spletne strani optimiziramo tako, da so prijazne spletnim pajkom, brezplačno pa jih vpišemo v najbolj razširjene iskalnike.

Odzivnost in takojšen pristop k problemu je ključna prednost podjetja PGSoft.net.

Ne uporabljamo predlog, ki jih najdete na spletu, vsaka spletna stran je unikatno oblikovana.
PRIMER IZDELAVE IN OBLIKOVANJA SPLETNE STRANI
Naročnik: Arhem d.o.o.
Spletna stran : www.salontoplote.si

Na spletnem mestu salontoplote.si najdete preko 100 vrhunsko oblikovanih radiatorjev svetovno priznanih oblikovalcev in proizvajalcev.
Za naročnika smo izvedli celoten projekt od načrtovanja, oblikovanja spletne strani do programiranja spletnega kataloga produktov.

OPTIMIZACIJA

Ključna zahteva je bila dobra umestitev v spletnih iskalnikih. Kako smo izvedli optimizacijo lahko preverite če v iskalnik najdi.si ali google.com vpišete besedo radiatorji.
Ugotovili boste, da se spletno mesto pojavi na vrhu spletnih iskalnikov, takoj za plačljivimi/sponzoriranimi povezavami in ima temu primerno visok obisk.

 
     
 
(c) 2008 PGSoft.net. Vse pravice pridržane.