041 542 185 info@pgsoft.net

SPLETNE STORITVE

1. Načrtovanje spletne strategije

Pri izdelavi spletne strani ni pomembno izbrati najcenejšega ponudnika temveč zanesljivega partnerja, ki vam bo na razpolago tudi, ko bo potrebno na spletni strani opraviti določene oblikovne ali tehnične spremembe.

V kolikor se odločate za postavitev ali prenovo spletnih strani, vam v podjetju PGSoft.net svetujemo in načrtujemo celostno spletno strategijo.

2. Oblikovanje spletnih strani

Pri oblikovanju spletnih strani sledimo najnovejšim trendom, zato je vaša spletna stran moderno oblikovana in prilagojena celostni grafični podobi vašega podjetja.

Ne glede na to ali vaši potencialni kupci obiščejo stran z namiznim računalnikom ali mobilno napravo, bodo vedno deležni odlične uporabniške izkušnje, ki bo povečala možnost nakupa vašega produkta ali storitve.

3. Optimizacija spletnih strani

Poskrbimo, da spletne strani delujejo hitro in nemoteno, povežemo jih z različnimi družbenimi omrežji, kot so facebook, twitter in instagram, ter poskrbimo za on-site optimizacijo. Za vas vodimo spletne oglaševalske kampanje.

4. Izdelava spletne aplikacije

Spletna aplikacija je nadgradnja vaše spletne predstavitve. Omogoča vam interakcijo s potencialnimi ali stalnimi kupci, omogoča izmenjavo poslovnih podatkov z vašimi zalednimi sistemi (npr. ERP sistemom) in še marsikaj.

5. Izdelava spletne trgovine

Spletna trgovina je vaše trgovsko mesto, ki nikoli ne spi. Obiskovalci v vaši spletni trgovini so dobrodošli 24 ur na dan, vsak dan v letu, tudi nedelje in praznike.

Spletna trgovina je lahko namenjena končnim kupcem (B2C) ali poslovnim partnerjem (B2B).
Vsaka spletna trgovina vsebuje prilagodljiv uredniški sistem, ki vam omogoča popoln nadzor nad spletno trgovino. Poskrbimo tudi za povezavo z zalednimi ERP sistemi.

Prodaja preko interneta pa ima tudi svoje nevarnosti in pomanjkljivosti, zato je zelo pomembno, kateremu ponudniku zaupate izdelavo vaše spletne trgovine, saj si želite da bo delovala brezhibno.

Vas zanima sodelovanje?

Izpolnite kontaktne podatke in napišite vaše želje. Kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.